Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Mega fietsenwinkel binnenkort in The Wall

Logo The WallThe Wall in Leidsche Rijn is binnenkort een mega fietsenwinkel rijker. De mega fietsstore van Mantel gaat komend voorjaar open voor het publiek.
De vestiging in Leidsche Rijn word...

de derde megagrote winkel van het bedrijf. Mantel heeft ook in Arnhem en Den Bosch dergelijke superstores. De winkel in The Wall wordt vier duizend vierkante meter groot. Men kan er terecht voor fietsen in allerlei soorten en maten en fietsonderdelen. Er staat ook een grote collectie elektrische fietsen klaar om te testen op een in de winkel aanwezige testbaan. In The Wall is dit jaar al 18 duizend vierkante meter verhuurd aan nieuwe huurders. Er moet nog ongeveer 25 duizend vierkante meter worden gevuld om de aanblik van lege ruimtes tot het verleden te laten behoren.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties