Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Mega fietsenwinkel binnenkort in The Wall

Logo The WallThe Wall in Leidsche Rijn is binnenkort een mega fietsenwinkel rijker. De mega fietsstore van Mantel gaat komend voorjaar open voor het publiek.
De vestiging in Leidsche Rijn word...

de derde megagrote winkel van het bedrijf. Mantel heeft ook in Arnhem en Den Bosch dergelijke superstores. De winkel in The Wall wordt vier duizend vierkante meter groot. Men kan er terecht voor fietsen in allerlei soorten en maten en fietsonderdelen. Er staat ook een grote collectie elektrische fietsen klaar om te testen op een in de winkel aanwezige testbaan. In The Wall is dit jaar al 18 duizend vierkante meter verhuurd aan nieuwe huurders. Er moet nog ongeveer 25 duizend vierkante meter worden gevuld om de aanblik van lege ruimtes tot het verleden te laten behoren.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties