Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Gemeentelijke heffingen gaan omhoog

Logo Gemeente Woerden 1De gemeentelijke heffingen van de gemeente Woerden gaan volgend jaar omhoog. Dit heeft de gemeenteraad onlangs besloten. Vooral de reinigingsheffing stijgt...

sterk, met meer dan 5 procent. Het tarief voor een meerpersoonshuishouden gaat met 21 euro per jaar omhoog. Maar de teruggaaf die bewoners ontvangen als ze de containers minder vaak aanbieden, stijgt echter niet. Die blijft 20 euro als de container minder dan 5 keer aan de straat wordt gezet. Ook de rioolheffing gaat omhoog, met ca. 2 procent. Deze stijging komt overeen met de inflatie voor 2019, zoals het Centraal Planbureau die verwacht. De hondenbelasting stijgt relatief minder en gaat met een paar dubbeltjes omhoog naar 26 euro.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties