Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Klooster Woerden zoekt getalenteerde jongeren

Logo Klooster1Theater het Klooster in Woerden is op zoek naar getalenteerde jonge acteurs om tijdens de Nationale Dodenherdenking een voorstelling over de Tweede Wereldoorlog te spelen. Op deze avond zetten...

theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag een extra betekenis te geven. Tijdens de tiende editie van 'Theater Na de Dam' op 4 mei spelen gelijktijdig meer dan honderd voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog. De jongeren verdiepen zich samen met de theatermaker in de geschiedenis van hun stad of wijk ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en gaan ouderen uit de buurt interviewen over hun herinneringen. Die gesprekken worden gebruikt als basis voor de voorstelling.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties