Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Klooster Woerden zoekt getalenteerde jongeren

Logo Klooster1Theater het Klooster in Woerden is op zoek naar getalenteerde jonge acteurs om tijdens de Nationale Dodenherdenking een voorstelling over de Tweede Wereldoorlog te spelen. Op deze avond zetten...

theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag een extra betekenis te geven. Tijdens de tiende editie van 'Theater Na de Dam' op 4 mei spelen gelijktijdig meer dan honderd voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog. De jongeren verdiepen zich samen met de theatermaker in de geschiedenis van hun stad of wijk ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en gaan ouderen uit de buurt interviewen over hun herinneringen. Die gesprekken worden gebruikt als basis voor de voorstelling.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties