Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Kamerik zakt harder dan verwacht

Logo Kamerik mapsDe bodem in Kamerik is sneller gedaald dan verwacht. Dat komt mogelijk door de droogte van het afgelopen jaar. Dat schrijven burgemeester en wethouders in een informatiebrief aan de gemeenteraad.

In Kamerik en Kanis wordt de bodem voortdurend in de gaten gehouden om te zien hoeveel deze daalt. Dat gebeurt door een daarin gespecialiseerd bedrijf. Hoewel de exacte meetresultaten van dit jaar nog niet binnen zijn, is nu al te zeggen dat de droogte er voor gezorgd heeft dat de bodem sneller daalde.

De meetresultaten worden gebruikt om in te kunnen schatten hoe lang wegen mee gaan en hoe vaak er onderhoud aan zal moeten worden verricht. Zo wordt er onder meer gekeken naar oplossingen voor de Van Teylingenweg.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties