Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Kwaliteitskeurmerk voor Antonius Ziekenhuis

Logo St Antonius ZiekenhuisHet St. Antonius ziekenhuis met onder meer een vestiging in Woerden heeft voor de 4e keer op rij het belangrijkste kwaliteitskeurmerk voor ziekenhuizen ontvangen: ...

de internationaal erkende NIAZ Qmentum-accreditatie. Dit betekent dat het ziekenhuis voldoet aan de normen voor kwaliteit en veiligheid van het Nederlands Instituut voor Accreditering in de Zorg (NIAZ).

De audit vond in november op alle locaties van het ziekenhuis plaats. Een week lang spraken tien medisch specialisten, verpleegkundigen en andere professionals uit Nederlandse en Belgische ziekenhuizen met honderden medewerkers en patiënten van het St. Antonius ziekenhuis.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties