Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Kwaliteitskeurmerk voor Antonius Ziekenhuis

Logo St Antonius ZiekenhuisHet St. Antonius ziekenhuis met onder meer een vestiging in Woerden heeft voor de 4e keer op rij het belangrijkste kwaliteitskeurmerk voor ziekenhuizen ontvangen: ...

de internationaal erkende NIAZ Qmentum-accreditatie. Dit betekent dat het ziekenhuis voldoet aan de normen voor kwaliteit en veiligheid van het Nederlands Instituut voor Accreditering in de Zorg (NIAZ).

De audit vond in november op alle locaties van het ziekenhuis plaats. Een week lang spraken tien medisch specialisten, verpleegkundigen en andere professionals uit Nederlandse en Belgische ziekenhuizen met honderden medewerkers en patiënten van het St. Antonius ziekenhuis.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties