Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Hogere strafmaat rond jaarwisseling

Logo Vrouwe JustitiaHet Openbaar Ministerie heeft bij monde van de hoofdofficier van justitie medegedeeld dat ook dit jaar feestverstoorders extra aangepakt zullen worden.

Bij de jaarwisseling gerelateerde strafzaken kan een verzwaringsfactor van vijfenzeventig procent worden toegepast, afhankelijk van de overtreding en de verdachte. Ook het onder invloed van alcohol zijn kan strafverzwarend werken. Voor agressie tegen hulpverleners zoals politie, ambulancepersoneel en brandweer kan zelfs een verzwaring van tweehonderd procent worden toegepast.

Bij het in bezit hebben en afsteken van zwaar illegaal vuurwerk worden nog zwaardere straffen opgelegd. Dit kan zelfs leiden tot een gevangenisstraf.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties