Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

'Vergeten' vrijwilliger alsnog in de bloemen

Logo Kamerik mapsDe commissie die de benoeming van de Kamerikers van het jaar bekendmaakte, is een vrijwilliger vergeten te eren. De commissie was niet op de hoogte dat er nog een derde vrijwilliger zeer ...

actief betrokken is bij de werkzaamheden op de begraafplaats aan de Kanis. Het gaat namelijk om Anton Janmaat. Ook hij verdiende het om uitgekozen te worden als Kameriker van het jaar. Hij is alsnog in de bloemen gezet.

Samen met de op 15 december wel gehuldigde Kamerikers van het jaar, Dirk Griffioen en Pieter Witteveen levert ook Anton Janmaat een belangrijke bijdrage aan het verzorgde uiterlijk van de begraafplaatsen. Ze zijn dan ook regelmatig op de begraafplaatsen in Kamerik te vinden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties