Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

'Vergeten' vrijwilliger alsnog in de bloemen

Logo Kamerik mapsDe commissie die de benoeming van de Kamerikers van het jaar bekendmaakte, is een vrijwilliger vergeten te eren. De commissie was niet op de hoogte dat er nog een derde vrijwilliger zeer ...

actief betrokken is bij de werkzaamheden op de begraafplaats aan de Kanis. Het gaat namelijk om Anton Janmaat. Ook hij verdiende het om uitgekozen te worden als Kameriker van het jaar. Hij is alsnog in de bloemen gezet.

Samen met de op 15 december wel gehuldigde Kamerikers van het jaar, Dirk Griffioen en Pieter Witteveen levert ook Anton Janmaat een belangrijke bijdrage aan het verzorgde uiterlijk van de begraafplaatsen. Ze zijn dan ook regelmatig op de begraafplaatsen in Kamerik te vinden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties