Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Burgemeester Molkenboer opnieuw bedreigd

Logo Victor MolkenboerWoerdens burgemeester Victor Molkenboer is opnieuw bedreigd. Op een muur bij het winkelcentrum Tournoysveld is met grote letters de tekst "Molkenboer oorlog 30 te gaan" geschreven. 

In het verleden zijn er al vaker bedreigingen aan het adres van de burgemeester geschreven in de stad. Er werd toen een verband gelegd met de georganiseerde drugscriminaliteit, maar de daders zijn nooit gevonden.

De gemeente Woerden wil niet reageren op deze nieuwe bedreiging. De politie heeft de zaak in onderzoek. Na een toename van het aantal autobranden in de gemeente wordt er vaker gesurveilleerd. Een politiewoordvoerder zegt tegen RTV Utrecht erg alert te zijn. "Niet alles is te zien en we kunnen nooit op alle plekken tegelijk zijn." Hij roept de Woerdenaren op om ook extra alert te zijn. Waar de tekst "30 te gaan" naar verwijst is onduidelijk.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties