Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Tarieven waterschapsbelasting 2019 omhoog

Logo Hoogheemraadschap De Stichtse RijnlandenDe belasting op afvalwaterzuivering en het beheer van de waterhuishouding gaat in 2019 met gemiddeld vijf euro omhoog. Dit laat het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden weten op zijn website.


Uitzonderingen zijn de agrarische bedrijven en gemeenten. Om in de toekomst de kosten in deze sector te kunnen dekken, krijgen die een veel hogere stijging van ruim negen procent.

De stijging is het gevolg van inflatie maar ook de klimaatverandering zoals droogte, wateroverlast en bodemdaling spelen mee. Bovendien wordt door het waterschap gespaard voor een nieuwe rioolwaterzuiveringsinstallatie.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties