Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Elektrische deelscooters ook in Groene Hart

Logo Scooter1Ook in het Groene Hart worden plannen ontwikkeld om te gaan starten met elektrisch deelscooters. Er is een groeiende vraag naar dit soort deelscooters, zoals momenteel door ...

het bedrijf Felyx worden aangeboden in de grote steden. Midden vorig jaar is dit bedrijf in Amsterdam begonnen met honderd elektrische scooters en in Rotterdam is het met driehonderd stuks ook populair. Na deze successen wil men op de langere termijn eventueel ook starten in het Groene Hart.

De gedeelde elektrische scooters worden binnen het servicegebied aangeboden op ritbasis voor 30 eurocent per minuut. Men kan binnen dit gebied overal een scooter pakken en gratis parkeren waar en wanneer je wilt. Op een telefoon app is de dichtstbijzijnde scooter te lokaliseren, reserveren en activeren.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties