Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Elektrische deelscooters ook in Groene Hart

Logo Scooter1Ook in het Groene Hart worden plannen ontwikkeld om te gaan starten met elektrisch deelscooters. Er is een groeiende vraag naar dit soort deelscooters, zoals momenteel door ...

het bedrijf Felyx worden aangeboden in de grote steden. Midden vorig jaar is dit bedrijf in Amsterdam begonnen met honderd elektrische scooters en in Rotterdam is het met driehonderd stuks ook populair. Na deze successen wil men op de langere termijn eventueel ook starten in het Groene Hart.

De gedeelde elektrische scooters worden binnen het servicegebied aangeboden op ritbasis voor 30 eurocent per minuut. Men kan binnen dit gebied overal een scooter pakken en gratis parkeren waar en wanneer je wilt. Op een telefoon app is de dichtstbijzijnde scooter te lokaliseren, reserveren en activeren.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties