Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Actie 'We Gaan Ze Halen' zonder resultaat

Logo We gaan ze halenMet een vijftigtal auto's en een bus vertrok de actiegroep “We Gaan Ze Halen” vorige week vanuit Utrecht naar Griekenland om 150 vluchtelingen op te halen. De eerste tegenslag ...

was dat de bus het begaf en daarna alleen met de auto's kon worden doorgereden. Een verzoek voor een gesprek met de Griekse regering bleef onbeantwoord, zodat er geen toestemming kwam om vluchtelingen mee terug te nemen.

Hoewel men teleurgesteld is over het resultaat zijn de actievoerders wel blij dat er veel aandacht aan is besteed in de Griekse pers. Volgens de actiegroep zijn hierdoor de erbarmelijke omstandigheden van de opvangkampen wel verzekerd van politieke aandacht.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties