Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Bodegraven gaat over op elektrisch

Logo Laadpunt ElectricteitWethouders Kees Oskam en Robèrt Smits van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk hebben vorige week de 100 procent elektrische Renault Kangoo ZE in ontvangst genomen. Het is de tweede auto ...

van de gemeente die volledig elektrisch is. Eerder dit jaar heeft de gemeente al een elektrische auto aangeschaft waarmee de vuilnisbakken worden geleegd. Beide auto’s zijn duidelijk herkenbaar door het gemeentelogo die op alle zijden van de auto is gestickerd. De gemeente gaat op termijn stapsgewijs het volledige wagenpark vervangen door elektrische auto’s. Wanneer een auto aan vervanging toe is, wordt bij voorkeur gekozen voor de duurzame, milieuvriendelijke elektrische versie.

De Renault Kangoo ZE laadt tot 10 procent op tijdens het afremmen. Met de korte stukjes die de auto aflegt door de verschillende wijken en dorpen, is dit erg handig.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties