Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Bodegraven gaat over op elektrisch

Logo Laadpunt ElectricteitWethouders Kees Oskam en Robèrt Smits van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk hebben vorige week de 100 procent elektrische Renault Kangoo ZE in ontvangst genomen. Het is de tweede auto ...

van de gemeente die volledig elektrisch is. Eerder dit jaar heeft de gemeente al een elektrische auto aangeschaft waarmee de vuilnisbakken worden geleegd. Beide auto’s zijn duidelijk herkenbaar door het gemeentelogo die op alle zijden van de auto is gestickerd. De gemeente gaat op termijn stapsgewijs het volledige wagenpark vervangen door elektrische auto’s. Wanneer een auto aan vervanging toe is, wordt bij voorkeur gekozen voor de duurzame, milieuvriendelijke elektrische versie.

De Renault Kangoo ZE laadt tot 10 procent op tijdens het afremmen. Met de korte stukjes die de auto aflegt door de verschillende wijken en dorpen, is dit erg handig.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties