Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Succesvolle proef reizen aan de rand van de spits

Logo NSDe proef die de NS in Utrecht gehouden heeft voor een goedkoper treinkaartje aan de randen van de spits is een succes. Meer dan 22.000 treinreizigers met een Altijd Voordeel-abonnement ...

deden mee aan het onderzoek gedurende 3 maanden. De reizigers konden aan de randen van de spit, dat wil zeggen, tussen half 6 en half 7 en tussen half 9 en 9 uur met 40% korting reizen. Op het hoogste piekmoment in de ochtend, rond 8.00 uur, daalde het aantal incheckers met 10%.

Het voorstel van NS om een goedkoper treinkaartje aan te bieden aan reizigers die de drukste momenten van de spits mijden, is overgenomen in het Ontwerp Klimaatakkoord.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties