Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Start asielopvang Plan Einstein Haydn

Logo Gemeente UtrechtIn januari start in Utrecht het project Plan Einstein Haydn aan de Joseph Haydnlaan. De gemeente Utrecht ontwikkeld na Overvecht een vernieuwende vorm van asielopvang in ...

Utrecht West, samen met een groot aantal organisaties en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. Het samen wonen, werken en leven als buurtbewoners en bewoners van het asielzoekerscentrum staat centraal. Mensen kunnen in de opvang werken aan hun toekomst, ongeacht waar die ligt.

De integratie wordt vanaf de eerste dag bevordert door mensen uit de wijk en uit het asielzoekerscentrum met elkaar in contact te brengen en samen activiteiten en cursussen te bedenken en te volgen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties