Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Verdachten Panorama-aanslag blijven in de cel

Logo JustitieDe drie leden van de Woerdense motorclub Caloh Wagoh uit Woerden die ervan worden verdacht een aanslag met een raketwerper op het gebouw van weekblad Panorama in Amsterdam ...

te hebben gepleegd, blijven voorlopig nog in hechtenis. De zaak wordt pas in juni 2019 inhoudelijk behandeld door de rechtbank in Amsterdam, één jaar na de aanslag.

Het Openbaar Ministerie denkt dat de 42-jarige Woerdenaar Richard Z. het brein is achter de beschieting. Hij zou ook de daders van en naar Amsterdam hebben gebracht. De andere twee verdachten uit Spijkenise en Rotterdam zouden de raketwerper bij het kantoorpand van Panorama hebben afgevuurd.

De drie motorclubleden is onder meer poging tot moord en verboden wapenbezit ten laste gelegd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties