Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Verdachten Panorama-aanslag blijven in de cel

Logo JustitieDe drie leden van de Woerdense motorclub Caloh Wagoh uit Woerden die ervan worden verdacht een aanslag met een raketwerper op het gebouw van weekblad Panorama in Amsterdam ...

te hebben gepleegd, blijven voorlopig nog in hechtenis. De zaak wordt pas in juni 2019 inhoudelijk behandeld door de rechtbank in Amsterdam, één jaar na de aanslag.

Het Openbaar Ministerie denkt dat de 42-jarige Woerdenaar Richard Z. het brein is achter de beschieting. Hij zou ook de daders van en naar Amsterdam hebben gebracht. De andere twee verdachten uit Spijkenise en Rotterdam zouden de raketwerper bij het kantoorpand van Panorama hebben afgevuurd.

De drie motorclubleden is onder meer poging tot moord en verboden wapenbezit ten laste gelegd.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties