Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Ramkraker Falcon Fashion vijftien maanden cel in

Logo Vrouwe JustitiaDe 22-jarige Amsterdammer die in 2016 samen met een 21-jarige stadgenoot een ramkraak pleegde bij kledingwinkel Falcon Fashion in de Voorstraat in Woerden, moet vijftien maanden ...

de cel in. De jongste van de twee is in augustus veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 9 maanden en een taakstraf van 240 uur. De twee mannen reden met een gestolen Jaguar meerdere keren tegen de pui van de kledingwinkel. De daders van de ramkraak namen enkele dure jassen mee.

Nadat hun auto in botsing kwam met een politiewagen sloegen zij op de vlucht.Beide daders zijn uiteindelijk gepakt, de een direct bij het spoor en de ander via DNA onderzoek. Het was al voor de vijftiende keer dat de kledingwinkel werd bestolen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties