Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Verscherpt toezicht Careyn opgeheven

Logo Careyn 2De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft het verscherpt toezicht op zorginstelling Careyn, met vestigingen in Woerden, Maarssen en Utrecht, opgeheven.

Dit na jarenlange kritiek op de kwaliteit van de zorg in een aantal verpleeghuizen van Careyn, die ondermaats werd genoemd. Careyn is een grote zorgorganisatie die intensieve zorg aan bijna tweeduizend ouderen op zes locaties verleent.

Volgens de inspectie zijn er inmiddels verbeteringen doorgevoerd en zijn er momenteel geen specifieke aanvullende toezichtactiviteiten meer nodig. De toekomst van de zorginstelling heeft wel op het spel gestaan.
De inspectie had een dwangsom kunnen opleggen en bij het niet kunnen verlenen van goede zorg had Careyn uiteindelijk opgedeeld moeten worden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties