Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Aalsmeerbaan bedreiging voor Woerden

Logo Vliegtuig1Woerden is aangehaakt bij bestuurlijk overleg over de groei van Schiphol. Vertegenwoordigd door Nieuwkoop praat Woerden samen met een aantal andere gemeenten mee over ...

de ontwikkelingen van de luchthaven. In de discussie rondom groei van Schiphol is voor Woerden vooral het onderwerp van de 4e baan ofwel de Aalsmeermeer, van belang. Vliegtuigen die die baan voor start en landing gebruiken, zorgen voor geluidsoverlast aan de noordkant van Woerden.

Gemeenten zoals Woerden hebben geen bevoegdheden m.b.t. de luchtvaart, Die liggen bij het Rijk. Wel betrekt het Rijk de overheden uit de regio rondom Schiphol bij haar beleid. Dat gebeurt onder meer via de omgevingsraad Schiphol waarin overheden, bewoners, milieubeweging, en het bedrijfsleven zijn vertegenwoordigd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties