Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

“Rustige” jaarwisseling in Utrecht

Logo Vuurwerk 3Volgens de gemeente Utrecht is de jaarwisseling relatief overzichtelijk en voor de meeste inwoners en bezoekers feestelijk verlopen. Aldus een bericht op RTV Utrecht. Er waren wel...

diverse meldingen van vuurwerkoverlast, kleine branden en vernielingen, waaronder bushokjes. Er gingen 19 auto’s in vlammen op (in 2017 waren dat er 17). Met de afgelopen week erbij waren er zelfs veertig autobranden.

In totaal moest de brandweer keer 175 keer uitrukken in de stad Utrecht voor allerlei incidenten. Vorig jaar gebeurde dit 80 keer.

Veertien mensen werden opgepakt tijdens de jaarwisseling, onder andere voor belediging van de politie, woninginbraak, vuurwapenbezit, openbare dronkenschap en mishandeling. Vorig jaar waren er 23 aanhoudingen rond de jaarwisseling in Utrecht.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties