Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

“Rustige” jaarwisseling in Utrecht

Logo Vuurwerk 3Volgens de gemeente Utrecht is de jaarwisseling relatief overzichtelijk en voor de meeste inwoners en bezoekers feestelijk verlopen. Aldus een bericht op RTV Utrecht. Er waren wel...

diverse meldingen van vuurwerkoverlast, kleine branden en vernielingen, waaronder bushokjes. Er gingen 19 auto’s in vlammen op (in 2017 waren dat er 17). Met de afgelopen week erbij waren er zelfs veertig autobranden.

In totaal moest de brandweer keer 175 keer uitrukken in de stad Utrecht voor allerlei incidenten. Vorig jaar gebeurde dit 80 keer.

Veertien mensen werden opgepakt tijdens de jaarwisseling, onder andere voor belediging van de politie, woninginbraak, vuurwapenbezit, openbare dronkenschap en mishandeling. Vorig jaar waren er 23 aanhoudingen rond de jaarwisseling in Utrecht.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties