Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Woerden waarschuwt voor vuurwerkresten

Logo Afval AppOnder het motto 'Opruimen loont!' waarschuwt de gemeente Woerden voor vuurwerkresten. Aval van vuurwerk dat niet wordt opgeruimd is slecht voor het milieu en kan gevaarlijk...

zijn, bijvoorbeeld als kinderen op zoek gaan naar vuurwerk dat nog niet is afgegaan.

Het afval kan op 2 januari worden ingeleverd bij de Milieustraat tussen 14.00 tot 20.00 uur in Woerden en bij Bemmel Container Service van 07.00 tot 17.00 uur in Harmelen. In ruil voor de moeite krijgen de inzamelaars van vuurwerkafval 50 eurocent per gevulde zak met vuurwerkafval en een lot.
De winnende loten leveren gratis bioscoopbonnen op.

De vuurwerkafvalactie is mede mogelijk gemaakt door Annex Cinema uit Woerden en Bemmel Containerservice in Harmelen. De winnende lotnummers worden bekend gemaakt op 3 januari de nieuwspagina op de gemeentelijke website en de social media kanalen van gemeente Woerden.

Foto: Gemeente Woerden
Gevaarlijk vuurwerkafval

01 vuurwerkafval

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties