Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Woerden waarschuwt voor vuurwerkresten

Logo Afval AppOnder het motto 'Opruimen loont!' waarschuwt de gemeente Woerden voor vuurwerkresten. Aval van vuurwerk dat niet wordt opgeruimd is slecht voor het milieu en kan gevaarlijk...

zijn, bijvoorbeeld als kinderen op zoek gaan naar vuurwerk dat nog niet is afgegaan.

Het afval kan op 2 januari worden ingeleverd bij de Milieustraat tussen 14.00 tot 20.00 uur in Woerden en bij Bemmel Container Service van 07.00 tot 17.00 uur in Harmelen. In ruil voor de moeite krijgen de inzamelaars van vuurwerkafval 50 eurocent per gevulde zak met vuurwerkafval en een lot.
De winnende loten leveren gratis bioscoopbonnen op.

De vuurwerkafvalactie is mede mogelijk gemaakt door Annex Cinema uit Woerden en Bemmel Containerservice in Harmelen. De winnende lotnummers worden bekend gemaakt op 3 januari de nieuwspagina op de gemeentelijke website en de social media kanalen van gemeente Woerden.

Foto: Gemeente Woerden
Gevaarlijk vuurwerkafval

01 vuurwerkafval

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties