Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Erehaag voor burgemeester Witteman

Logo marc wittemanStichtse Vecht heeft afscheid genomen van de vorige week overleden burgemeester Marc Witteman. Bij de het voormalige gemeentehuis Boom en Bosch in Breukelen werd een...

laatste erehaag gevormd.

Scouting, politie, brandweer, raadsleden en anderen stonden in een dikke rij langs beide zijden van de weg. Hieraan voorafgaand werd door inwoners, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en lokale politici een wake gehouden. Per uur hielden wisselend acht personen de wacht bij de overledene.

Op zaterdag was er voor de bewoners van Stichtse Vecht, bedrijven en organisaties gelegenheid om afscheid te nemen van de burgervader. Marc Witteman overleed 24 december op 57-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker.
Hij was al langere tijd ziek en moest op 1 augustus zijn taken als burgemeester neerleggen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties