Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Erehaag voor burgemeester Witteman

Logo marc wittemanStichtse Vecht heeft afscheid genomen van de vorige week overleden burgemeester Marc Witteman. Bij de het voormalige gemeentehuis Boom en Bosch in Breukelen werd een...

laatste erehaag gevormd.

Scouting, politie, brandweer, raadsleden en anderen stonden in een dikke rij langs beide zijden van de weg. Hieraan voorafgaand werd door inwoners, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en lokale politici een wake gehouden. Per uur hielden wisselend acht personen de wacht bij de overledene.

Op zaterdag was er voor de bewoners van Stichtse Vecht, bedrijven en organisaties gelegenheid om afscheid te nemen van de burgervader. Marc Witteman overleed 24 december op 57-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker.
Hij was al langere tijd ziek en moest op 1 augustus zijn taken als burgemeester neerleggen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties