Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Nieuwegein sluit growshop en groothandel

Logo HennepDe burgemeester van Nieuwegein, Frans Backhuijs, heeft eind december 2018 growshop Het Groeipaleis en HGP, een groothandel voor growshops, gesloten. Deze twee bedrijven zijn bezocht...

tijdens een grootschalige controle in oktober vorig jaar. Tijdens het bezoek aan HGP en Het Groeipaleis zijn er producten aangetroffen die gebruikt worden voor grootschalige hennepteelt. De sluiting is voor 12 maanden.

Een growshop mag alleen goederen leveren voor de teelt van bloemen, groenten en fruit, en voor kleinschalige thuisteelt van gedoogde hennep voor eigen gebruik.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties