Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Inwonersaantal Vianen groeit harder dan Utrecht

Logo CBSStad Utrecht heeft er het afgelopen jaar 5000 inwoners bijgekregen. Dat meldt het CBS op basis van voorlopige bevolkingscijfers tot en met november 2018. De stad hoort net als de andere...

grote steden bij de grootste groeiers van het afgelopen jaar.

Vianen groeide relatief nog meer dan Utrecht, blijkt uit cijfers van het CBS. De bevolking groeide relatief het sterkst in de kleinere gemeenten rondom de grote steden. In de regio Utrecht gaat het bijvoorbeeld om Vianen en De Ronde Venen.

In Utrecht was de aanwas vanuit het buitenland veel geringer en was er zelfs sprake van een klein binnenlands vestigingsoverschot. Volgens het CBS heeft nieuwbouw in dit soort gemeenten ervoor gezorgd dat mensen makkelijker de grote stad verruilen voor een naastgelegen gemeente.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties