Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

TukTuk Woerden wordt TrouwTukGroene Hart

Logo TukTuk WoerdenTukTuk Woerden wordt per 1 januari TrouwTuk Groene Hart. TukTuk Woerden begon in september 2017 en heeft sindsdien een vliegende start gemaakt. Linda Brander en...

Betty Dolfing begonnen het bedrijfje als bijbaan maar het groeide uit tot een succes en bleek uiteindelijk niet te combineren met werk en gezinsleven.

De afgelopen maanden zijn Brander en Dolfing op zoek geweest naar een geschikte partij om de TukTuk volledig over te nemen maar daar kwam niemand uit. Vanaf januari gaan de dames zich richten op bruiloften en partijen en gaat de website trouwtukgroenehart.nl de lucht in.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties