Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Meer geld voor Utrechters met een laag inkomen

Logo geld euroDe gemeente Utrecht trekt vanaf 1 januari een half miljoen euro extra uit voor groepen Utrechters met een laag inkomen. Zo stijgt het bedrag van de Individuele Inkomenstoeslag...

voor alleenstaanden. Daarnaast komen stellen met kinderen op het voortgezet onderwijs eerder in aanmerking voor deze toeslag.

Uit eerder onderzoek van het Nibud blijkt dat deze groepen het extra geld het beste kunnen gebruiken. Utrechters die langer dan drie jaar een laag inkomen hebben en jonger zijn dan de AOW-leeftijd komen in aanmerking voor de Individuele Inkomenstoeslag.

De toeslag gaat voor alleenstaanden van €200 naar €225 per jaar. Voor stellen met kinderen op het voortgezet onderwijs is de inkomensgrens verruimd.

Ook is de Bijzondere Bijstand verruimd, waardoor meer Utrechters ervoor in aanmerking komen en de vergoeding hoger is.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties