Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

'Bodegraven-Reeuwijk Spreekt' van start

Logo Gemeente Bodegraven ReeuwijkDe gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft het inwonerspanel ‘Bodegraven-Reeuwijk Spreekt’ gelanceerd. Om meer inzicht te krijgen in de mening van inwoners worden zij uitgenodigd ...

mee te denken en spreken over de toekomst van de gemeente. Het eerste onderzoek is woensdag gestart.

Alle inwoners van Bodegraven-Reeuwijk vanaf zestien jaar kunnen meedoen aan het inwonerspanel. Deelnemers ontvangen vier tot vijf keer per jaar een vragenlijst per e-mail of per post. De vragen gaan over ontwikkelingen in de leefomgeving en beleid in de gemeente. Daarnaast kunnen deelnemers zelf onderwerpen aandragen. Deelnemers worden tevens op de hoogte gehouden van de resultaten en opvolging van de onderzoeken.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties