Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

'Bodegraven-Reeuwijk Spreekt' van start

Logo Gemeente Bodegraven ReeuwijkDe gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft het inwonerspanel ‘Bodegraven-Reeuwijk Spreekt’ gelanceerd. Om meer inzicht te krijgen in de mening van inwoners worden zij uitgenodigd ...

mee te denken en spreken over de toekomst van de gemeente. Het eerste onderzoek is woensdag gestart.

Alle inwoners van Bodegraven-Reeuwijk vanaf zestien jaar kunnen meedoen aan het inwonerspanel. Deelnemers ontvangen vier tot vijf keer per jaar een vragenlijst per e-mail of per post. De vragen gaan over ontwikkelingen in de leefomgeving en beleid in de gemeente. Daarnaast kunnen deelnemers zelf onderwerpen aandragen. Deelnemers worden tevens op de hoogte gehouden van de resultaten en opvolging van de onderzoeken.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties