Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

CvdK: betere vergoeding raads- en Statenleden

Logo CdK Willibrord van BeekWillibrord van Beek, commissaris van de Koning in de provincie Utrecht, pleit voor een betere betaling van Statenleden en gemeenteraadsleden. Dit zei hij in zijn nieuwjaarstoespraak ...

deze week. Hij maakt zich zorgen over het grote aantal wisselingen binnen Provinciale Staten. Hij vraagt zich af of de belasting van de leden niet te hoog wordt en er niet te veel van hen wordt gevraagd. Van Beek vindt dat bij zo'n serieuze deelfunctie een volwaardige vergoeding hoort. Vandaar zijn pleidooi voor een verhoging van de vergoedingen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties