Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Schoon en fris het nieuwe jaar in!

Logo Kerstboom ballenEven als vorige jaren organiseert Woerden weer een inzamelactie van kerstbomen. 'Wat is er nou lekkerder dan het nieuwe jaar met een schoon en fris huis te beginnen?', schrijft ...

de gemeente op haar website 'De kerstdecoratie, waaronder de kerstboom, mag het huis weer uit! Maar wat doet u met de kerstboom?'
Op zaterdag 12 januari zamelt de gemeente Woerden kerstbomen in en kunnen kinderen op verschillende inleverlocaties hun verzamelde kerstbomen inleveren. Zij ontvangen hiervoor 50 eurocent. Deze actie is speciaal voor kinderen bedoeld en er kunnen maximaal tien bomen per kind worden ingeleverd.

De kerstbomen worden versnipperd en bewerkt. Daarna worden ze onder meer hergebruikt als bodem en afdeklaag van parken en wandelgebieden, compost en in kattenbakkorrels.

 

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties