Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Huurprijs winkelpanden Utrecht daalt

Logo Te HuurDe huurprijzen van winkelpanden in Utrecht zijn het afgelopen jaar met 1,8 procent gedaald in vergelijking met 2017. In steden met minder dan honderdduizend inwoners ...

daalden de prijzen zelfs met 4,5 procent. De daling van de huurprijzen vindt voor het zesde opeenvolgende jaar plaats.
Dat blijkt uit cijfers van vastgoedadviseur JLL die onderzoek deed in 189 winkelgebieden in Nederland. De gemiddelde huurprijs bedraagt nu 655 euro per vierkante meter per jaar. Een jaar eerder was dat 669 euro. Daarmee ligt de gemiddelde huurprijs op een vergelijkbaar niveau als in 2007.

Een van de oorzaken van de daling van huurprijzen voor winkelpanden is de concurrentie van internetwinkels en de toegenomen personeelskosten.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties