Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Huurprijs winkelpanden Utrecht daalt

Logo Te HuurDe huurprijzen van winkelpanden in Utrecht zijn het afgelopen jaar met 1,8 procent gedaald in vergelijking met 2017. In steden met minder dan honderdduizend inwoners ...

daalden de prijzen zelfs met 4,5 procent. De daling van de huurprijzen vindt voor het zesde opeenvolgende jaar plaats.
Dat blijkt uit cijfers van vastgoedadviseur JLL die onderzoek deed in 189 winkelgebieden in Nederland. De gemiddelde huurprijs bedraagt nu 655 euro per vierkante meter per jaar. Een jaar eerder was dat 669 euro. Daarmee ligt de gemiddelde huurprijs op een vergelijkbaar niveau als in 2007.

Een van de oorzaken van de daling van huurprijzen voor winkelpanden is de concurrentie van internetwinkels en de toegenomen personeelskosten.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties