Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Getuigen gezocht steekincident IJsselstein

Logo PolitieDe politie in IJsselstein is op zoek naar getuigen van een steekincident. Op Nieuwjaarsochtend werd een 19-jarige jongen meermaals gestoken door een andere jongen.

Het slachtoffer fietste rond 04.00 uur op de Randdijk en werd onderweg gestopt door twee jongens die zijn fiets wilden hebben. Vrijwel direct stak één van hen het slachtoffer in zijn zij, die daarop de helling af vluchtte. Hij kwam weer naar boven toen de overvallers er op zijn fiets vandoor wilden gaan en werd toen nog een keer gestoken.

De de door het slachtoffer gealarmeerde politie wisten de daders met behulp van een politiehelikopter en een speurhond in de kraag te vatten. Het gaat om twee Nieuwegeiners van 17 en 19 jaar oud. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties