Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Getuigen gezocht steekincident IJsselstein

Logo PolitieDe politie in IJsselstein is op zoek naar getuigen van een steekincident. Op Nieuwjaarsochtend werd een 19-jarige jongen meermaals gestoken door een andere jongen.

Het slachtoffer fietste rond 04.00 uur op de Randdijk en werd onderweg gestopt door twee jongens die zijn fiets wilden hebben. Vrijwel direct stak één van hen het slachtoffer in zijn zij, die daarop de helling af vluchtte. Hij kwam weer naar boven toen de overvallers er op zijn fiets vandoor wilden gaan en werd toen nog een keer gestoken.

De de door het slachtoffer gealarmeerde politie wisten de daders met behulp van een politiehelikopter en een speurhond in de kraag te vatten. Het gaat om twee Nieuwegeiners van 17 en 19 jaar oud. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties