Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Geslaagde vuurwerkopruimactie in Woerden

Logo Vuurwerk 4De vuurwerkopruimactie in de gemeente Woerden is dit jaar weer geslaagd. Veel inwoners zijn het nieuwe jaar dan ook weer goed en schoon begonnen. 

Na de jaarwisseling ruimden zij het vuurwerkafval van straat op. Het vuurwerkafval werd woensdag ingeleverd bij de Milieustraat in Woerden en Bemmel Container Service in Harmelen. Vuurwerkresten die niet worden opgeruimd zijn slecht voor het milieu en kunnen gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld als kinderen op zoek gaan naar vuurwerk dat nog niet is afgegaan.

In ruil voor de moeite kregen de inzamelaars van vuurwerkafval 50 eurocent per gevulde zak met vuurwerkafval en een lot. De winnende loten leveren gratis bioscoopbonnen op. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 16 januari bij de Milieustraat.

Foto: Gemeente Woerden

01 vuurwerkafval

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties