Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Geslaagde vuurwerkopruimactie in Woerden

Logo Vuurwerk 4De vuurwerkopruimactie in de gemeente Woerden is dit jaar weer geslaagd. Veel inwoners zijn het nieuwe jaar dan ook weer goed en schoon begonnen. 

Na de jaarwisseling ruimden zij het vuurwerkafval van straat op. Het vuurwerkafval werd woensdag ingeleverd bij de Milieustraat in Woerden en Bemmel Container Service in Harmelen. Vuurwerkresten die niet worden opgeruimd zijn slecht voor het milieu en kunnen gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld als kinderen op zoek gaan naar vuurwerk dat nog niet is afgegaan.

In ruil voor de moeite kregen de inzamelaars van vuurwerkafval 50 eurocent per gevulde zak met vuurwerkafval en een lot. De winnende loten leveren gratis bioscoopbonnen op. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 16 januari bij de Milieustraat.

Foto: Gemeente Woerden

01 vuurwerkafval

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties