Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Utrechtse wethouder doet niet aan auto pesten

Logo Parkeren1Door het steeds verder terugdringen van auto's uit de binnenstad wordt het aantal parkeerplaatsen verminderd. Ook Utrecht gaat het aantal parkeerplaatsen in de historische ...

binnenstad en bij nieuwbouw rond het centrum verminderen. Koopt men een woning in het genoemde gebied dan is er grote kans dat er geen plaats is voor de auto.

Verkeerswethouder Lot van Hooijdonk noemt het in de Volkskrant geen pesten van autobezitters. Er is volgens haar gekozen voor mensen die kunnen leven met de alternatieven die geboden worden, zoals openbaar vervoer of autodelen. De bedoeling is dat de stad er beter van wordt door meer ruimte voor groenvoorzieningen en speelruimte voor kinderen, aldus van Hooijdonk.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties