Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Utrechtse wethouder doet niet aan auto pesten

Logo Parkeren1Door het steeds verder terugdringen van auto's uit de binnenstad wordt het aantal parkeerplaatsen verminderd. Ook Utrecht gaat het aantal parkeerplaatsen in de historische ...

binnenstad en bij nieuwbouw rond het centrum verminderen. Koopt men een woning in het genoemde gebied dan is er grote kans dat er geen plaats is voor de auto.

Verkeerswethouder Lot van Hooijdonk noemt het in de Volkskrant geen pesten van autobezitters. Er is volgens haar gekozen voor mensen die kunnen leven met de alternatieven die geboden worden, zoals openbaar vervoer of autodelen. De bedoeling is dat de stad er beter van wordt door meer ruimte voor groenvoorzieningen en speelruimte voor kinderen, aldus van Hooijdonk.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties