Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

De Ronde Venen gaat doelmatiger vergaderen

Logo Gemeente De Ronde VenenDe gemeenteraad van De Ronde Venen heeft in de laatst gehouden vergadering besloten in 2019 op een andere manier te vergaderen. Men wil de raads- en commissievergaderingen ...

overzichtelijker en doelmatiger laten verlopen. Elke maand waren vorig jaar vier commissievergaderingen en één raadsvergadering. Tot nu toe konden inwoners in alle vergaderingen inspreken.

Sinds 1 januari zijn de vier commissies samengevoegd tot twee commissies. Inspreken kan nog steeds, alleen vindt dit op een ander moment plaats, tijdens de nieuw ingevoerde informatieronde. De gemeenteraad vindt het belangrijk dat bij de bespreking van agendapunten meer onderscheid wordt gemaakt tussen beeldvorming, oordeelvorming en besluitvorming. Daarom is de informatieronde toegevoegd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties