Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

De Ronde Venen gaat doelmatiger vergaderen

Logo Gemeente De Ronde VenenDe gemeenteraad van De Ronde Venen heeft in de laatst gehouden vergadering besloten in 2019 op een andere manier te vergaderen. Men wil de raads- en commissievergaderingen ...

overzichtelijker en doelmatiger laten verlopen. Elke maand waren vorig jaar vier commissievergaderingen en één raadsvergadering. Tot nu toe konden inwoners in alle vergaderingen inspreken.

Sinds 1 januari zijn de vier commissies samengevoegd tot twee commissies. Inspreken kan nog steeds, alleen vindt dit op een ander moment plaats, tijdens de nieuw ingevoerde informatieronde. De gemeenteraad vindt het belangrijk dat bij de bespreking van agendapunten meer onderscheid wordt gemaakt tussen beeldvorming, oordeelvorming en besluitvorming. Daarom is de informatieronde toegevoegd.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties