Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Provincie Utrecht: Schulden Woerden hoog

Logo provincie utrecht 2De schulden van de gemeente Woerden zijn hoog en vormen daarmee een risicofactor voor de gemeente. Dat schrijft de provincie Utrecht in een brief aan Woerden ...

naar aanleiding van de begroting voor volgend jaar en de jaarrekening van vorig jaar. De provincie zegt uit het coalitieprogramma en de begroting voor volgend jaar te hebben begrepen dat er voor de hoogte van de schulden aandacht is en dat Woerden probeert deze op aanvaardbare hoogte te houden.

Tevreden is de provincie dat Woerden de financiële problemen op gebied van organisatie, sociaal domein, openbare ruimte en duurzaamheid in de begroting voor dit en volgend jaar, heeft opgelost en daar daarmee meer sprake is van een reëel sluitende begroting.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties