Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Provincie Utrecht: Schulden Woerden hoog

Logo provincie utrecht 2De schulden van de gemeente Woerden zijn hoog en vormen daarmee een risicofactor voor de gemeente. Dat schrijft de provincie Utrecht in een brief aan Woerden ...

naar aanleiding van de begroting voor volgend jaar en de jaarrekening van vorig jaar. De provincie zegt uit het coalitieprogramma en de begroting voor volgend jaar te hebben begrepen dat er voor de hoogte van de schulden aandacht is en dat Woerden probeert deze op aanvaardbare hoogte te houden.

Tevreden is de provincie dat Woerden de financiële problemen op gebied van organisatie, sociaal domein, openbare ruimte en duurzaamheid in de begroting voor dit en volgend jaar, heeft opgelost en daar daarmee meer sprake is van een reëel sluitende begroting.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties