Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Horecavisie voor nieuwe kansen

Logo Gemeente Stichtse VechtDe gemeente Stichtse Vecht wil met een nieuwe horecavisie de commerciële horeca een nieuwe kans geven. Dat wil Stichtse Vecht bereiken door tegemoet te komen aan de ...

behoeften van de consumenten. Volgens burgemeester en wethouders bezit Stichtse Vecht de kwaliteiten van het landschap, de buitenplaatsen en historische kernen. Dat zou kansen bieden aan dag- en avondhoreca in de vorm van restaurants en kleinschalige overnachtingsmogelijkheden. De gemeente vindt echter niet elke horecagelegenheid geschikt voor een bepaald gebied. Met de visie wil zij de identiteit van de kernen en gebieden behouden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties