Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Horecavisie voor nieuwe kansen

Logo Gemeente Stichtse VechtDe gemeente Stichtse Vecht wil met een nieuwe horecavisie de commerciële horeca een nieuwe kans geven. Dat wil Stichtse Vecht bereiken door tegemoet te komen aan de ...

behoeften van de consumenten. Volgens burgemeester en wethouders bezit Stichtse Vecht de kwaliteiten van het landschap, de buitenplaatsen en historische kernen. Dat zou kansen bieden aan dag- en avondhoreca in de vorm van restaurants en kleinschalige overnachtingsmogelijkheden. De gemeente vindt echter niet elke horecagelegenheid geschikt voor een bepaald gebied. Met de visie wil zij de identiteit van de kernen en gebieden behouden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties