Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Gemaal Snel en Polanen onder handen genomen

Logo Hoogheemraadschap De Stichtse RijnlandenHet gemaal Snel en Polanen aan de Polanerzandweg in Woerden wordt binnenkort onder handen genomen. De bestaande grofvuil roosterreiniger installatie ...

wordt vervangen door een nieuwe goed functionerende automatische installatie. Het uit 1992 daterende systeem is sterk verouderd en geeft veel technische problemen. Het is niet betrouwbaar en valt regelmatig in storing. De leverancier maakt dit product al jaren niet meer en er zijn geen goede onderdelen meer leverbaar. Bij uitval van de grofvuil roosterreiniger en behoorlijke regenval slaat het grofvuil rooster snel dicht met drijfvuil. Gevolg is dat het gemaal in storing gaat en er geen water meer afgevoerd kan worden. Bij zware regenval kan dan wateroverlast in de wijk ontstaan.

De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels gestart. De werkzaamheden op locatie zullen tussen juni en augustus worden uitgevoerd.

Foto: Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden
Het gemaal Snel & Polanen

02 polanen

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties