Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Brandweermannen Koninklijk onderscheiden

Logo BrandweerZowel in Harmelen als in Woerden heeft een aantal brandweermannen een Koninklijke Onderscheiding gekregen tijdens de nieuwjaarsrecepties van de brandweer in ...

beide kazernes. In Harmelen werden vrijdag Martin Derks en Theo Severs benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Beiden zijn meer dan 25 jaar in verschillende functies werkzaam geweest bij de brandweer. Zij zijn inmiddels gestopt met hun vrijwilligerswerk.

In Woerden is zaterdag William van Leeuwen gehuldigd. Ook hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Van Leeuwen is sinds 1979 werkzaam als vrijwilliger bij brandweerpost Woerden. Via diverse functies is van hij opgeklommen tot postcommandant en geeft inmiddels leiding aan 44 vrijwilligers.

Verder is Van Leeuwen actief voor de stichtingen Woerdense Vakantie Week en Koningsdag Woerden.

Foto's: Henk Wit

  • 190105-01hw-koninkl-ondersch-v-leeuwen
  • 190105-02hw-koninkl-ondersch-v-leeuwen
  • 190105-03hw-koninkl-ondersch-v-leeuwen
  • 190105-04hw-koninkl-ondersch-v-leeuwen
  • 190105-05hw-koninkl-ondersch-v-leeuwen
  • 190105-06hw-koninkl-ondersch-v-leeuwen

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties