Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Koopwoningen opnieuw duurder

Logo Te KoopDe gemiddelde koopprijs van een woning in Woerden is vorig jaar gestegen naar 323.00 euro. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. In 2017 lag de gemiddelde koopprijs ...

nog zo'n 17000 euro lager. Het percentage woningen dat vorig jaar te koop stond is lager geworden. In 2018 had 0,7% het bord te koop op de gevel. Een jaar eerder was dat nog 1%. Woningen werden vorig jaar sneller verkocht dan voorgaande jaren en vaak werd er meer betaald dan de vraagprijs.

Vooral in de Randstad maakt de woningschaarste dat het vinden van een betaalbaar huis steeds moeilijker wordt. Hoewel er op veel plaatsen nieuwbouw plaats vindt, is de vraag naar nieuwe huizen niet bij te benen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties