Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Koopwoningen opnieuw duurder

Logo Te KoopDe gemiddelde koopprijs van een woning in Woerden is vorig jaar gestegen naar 323.00 euro. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. In 2017 lag de gemiddelde koopprijs ...

nog zo'n 17000 euro lager. Het percentage woningen dat vorig jaar te koop stond is lager geworden. In 2018 had 0,7% het bord te koop op de gevel. Een jaar eerder was dat nog 1%. Woningen werden vorig jaar sneller verkocht dan voorgaande jaren en vaak werd er meer betaald dan de vraagprijs.

Vooral in de Randstad maakt de woningschaarste dat het vinden van een betaalbaar huis steeds moeilijker wordt. Hoewel er op veel plaatsen nieuwbouw plaats vindt, is de vraag naar nieuwe huizen niet bij te benen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties