Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Woerden krijgt gebarencafé

Logo Gebaren DoofWoerden krijgt een gebarencafé bedoeld voor doven en slechthorenden. Initiatiefneemster is Edith Swart. Swart die zelf doof is zegt dat de gemeente Woerden ...

weliswaar de slogan voert dat iedereen mee doet maar dat dat niet geldt voor mensen die doof zijn. Eind deze maand wordt het café in de Reehorst in Woerden gehouden. Er worden workshops gebaren gegeven en ook is er de mogelijkheid om met hulp van gebaren- en schrijftolken te communiceren.

Het gebarencafé dat met hulp van de gemeente Woerden mogelijk wordt, gaat iedere laatste woensdag van de maand worden gehouden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties