Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

ANBO niet blij met Nashville-verklaring

Logo anbo3ANBO Woerden vindt de Nashville-verklaring een klap in het gezicht van de LHBTI-gemeenschap. Dat zegt ANBO-bestuurder Liane den Haan. De Nashvilleverklaring is een document...

over het christelijk geloof, huwelijk en seksualiteit en is in het Nederlands vertaald. Ondertekenaars spreken zich uit tegen lhbti-seksualiteit, het homohuwelijk, polygamie, polyamorie, overspel en onkuisheid. Met de stichting Roze 50+ werken ANBO en COC al jaren samen om te zorgen dat oudere homoseksuelen, lesbische vrouwen, biseksuele mensen, transgenders en interseksuelen overal zichzelf kunnen zijn, óók als ze zorg nodig hebben. Minister Van Engelshoven van Emancipatie vindt dat met de Nederlandse versie van de Nashville-verklaring "stappen terug in de tijd" worden gezet.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties