Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

ANBO niet blij met Nashville-verklaring

Logo anbo3ANBO Woerden vindt de Nashville-verklaring een klap in het gezicht van de LHBTI-gemeenschap. Dat zegt ANBO-bestuurder Liane den Haan. De Nashvilleverklaring is een document...

over het christelijk geloof, huwelijk en seksualiteit en is in het Nederlands vertaald. Ondertekenaars spreken zich uit tegen lhbti-seksualiteit, het homohuwelijk, polygamie, polyamorie, overspel en onkuisheid. Met de stichting Roze 50+ werken ANBO en COC al jaren samen om te zorgen dat oudere homoseksuelen, lesbische vrouwen, biseksuele mensen, transgenders en interseksuelen overal zichzelf kunnen zijn, óók als ze zorg nodig hebben. Minister Van Engelshoven van Emancipatie vindt dat met de Nederlandse versie van de Nashville-verklaring "stappen terug in de tijd" worden gezet.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties