Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Waterschap herstelt oevers langs Hollandsche IJssel

Logo Stichtse RijnlandenIn opdracht van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden gaan vier aannemers werkzaamheden uitvoeren aan een deel van de oevers langs de westkant van de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel in IJsselstein.

Het gaat om een proef met verschillende beschoeiingen voor het gedeelte direct ten noorden van caravanpark De Voormolen tot aan jachthaven Marnemoende.

Het werk duurt tot eind maart. Het waterschap gaat de komende jaren veel werk verrichten in en langs de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel.
Er wordt gebaggerd, sluizen worden gerenoveerd en kaden en oevers krijgen een opknapbeurt.

Zij werken voor het grootste deel vanaf het water, wel worden de machines en de materialen over de weg aangevoerd. Het jaagpad is tijdens het werk afgesloten. Wandelaars worden omgeleid via de Zuid IJsseldijk.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties