Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Waterschap herstelt oevers langs Hollandsche IJssel

Logo Stichtse RijnlandenIn opdracht van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden gaan vier aannemers werkzaamheden uitvoeren aan een deel van de oevers langs de westkant van de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel in IJsselstein.

Het gaat om een proef met verschillende beschoeiingen voor het gedeelte direct ten noorden van caravanpark De Voormolen tot aan jachthaven Marnemoende.

Het werk duurt tot eind maart. Het waterschap gaat de komende jaren veel werk verrichten in en langs de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel.
Er wordt gebaggerd, sluizen worden gerenoveerd en kaden en oevers krijgen een opknapbeurt.

Zij werken voor het grootste deel vanaf het water, wel worden de machines en de materialen over de weg aangevoerd. Het jaagpad is tijdens het werk afgesloten. Wandelaars worden omgeleid via de Zuid IJsseldijk.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties