Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Werkzaamheden aan de afritten A12

Logo AfsluitingWoensdag 9 t/m vrijdag 11 januari vinden er werkzaamheden op de A12 plaats. Dit heeft gevolgen voor de afritten bij Woerden en Harmelen. Woensdag tussen 8 uur ‘s avonds en middernacht wordt...

de afrit Woerden vanuit Den Haag afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via De Meern. Tussen 23:00 en 05:00 uur ‘s nachts wordt de afrit Harmelen, komend vanuit Utrecht, afgesloten. Hierbij is ook de verzorgingsplaats Hellevliet niet bereikbaar. Het verkeer wordt omgeleid via Woerden. Donderdag en vrijdag wordt aan de A12 de afrit vanuit Utrecht en de toerit naar Den Haag in Woerden beiden afgesloten tussen 8 en 12 uur ‘s avonds.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties