Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Werkzaamheden aan de afritten A12

Logo AfsluitingWoensdag 9 t/m vrijdag 11 januari vinden er werkzaamheden op de A12 plaats. Dit heeft gevolgen voor de afritten bij Woerden en Harmelen. Woensdag tussen 8 uur ‘s avonds en middernacht wordt...

de afrit Woerden vanuit Den Haag afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via De Meern. Tussen 23:00 en 05:00 uur ‘s nachts wordt de afrit Harmelen, komend vanuit Utrecht, afgesloten. Hierbij is ook de verzorgingsplaats Hellevliet niet bereikbaar. Het verkeer wordt omgeleid via Woerden. Donderdag en vrijdag wordt aan de A12 de afrit vanuit Utrecht en de toerit naar Den Haag in Woerden beiden afgesloten tussen 8 en 12 uur ‘s avonds.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties