Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Opschoonactie fietswrakken en weesfietsen Gouda

Logo FietsklemmenRondom het station van Gouda en het begin van de Kleiweg worden vanaf de tweede helft van deze maand fietswrakken en weesfietsen weggehaald. Dat meldt degouda.nl.

De gemeente doet dat om ruimte te creëren. Als er weer ruimte in de stallingen is, start de handhaving van het parkeerverbod.

Fietsen die in de verbodszone staan worden naar het fietsdepot aan de Goejanverwelledijk 10 afgevoerd. Daar kan de fiets gedurende 4 weken opgehaald worden tegen betaling van € 30. Wordt de fiets binnen deze termijn niet opgehaald, dan wordt de gemeente eigenaar van de fiets.

Geparkeerde scooters en bromfietsen kunnen een bekeuring krijgen op basis van het kenteken.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties