Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

D66: PMD-inzamelen heeft vervelende neveneffecten

Logo Afval 2D66 Woerden stelt aan het College van Burgemeesters en Wethouders vragen over de het afvalbeleid uit 2017 en de bijkomende effecten. Volgens D66 neemt het percentage restafval in Woerden af.

In 2020 moet de doelstelling worden gehaald om 75% van het afval te scheiden. De partij hoort van bewoners dat de verzamelcontainers regelmatig “overvol” zitten waardoor zakken zich naast containers ophopen. Ook worden ruim voor de ophaaldag zakken op ophaalpunten opgehangen. Dit zorgt volgens D66 voor een rommelige aanblik en ergernis bij veel bewoners. In 2017 gaf het College aan dat ze beter controleren op het te vroeg ophangen van afval, maar de partij vindt dat het te vroeg ophangen nog te vaak gebeurt.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties