Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

D66: PMD-inzamelen heeft vervelende neveneffecten

Logo Afval 2D66 Woerden stelt aan het College van Burgemeesters en Wethouders vragen over de het afvalbeleid uit 2017 en de bijkomende effecten. Volgens D66 neemt het percentage restafval in Woerden af.

In 2020 moet de doelstelling worden gehaald om 75% van het afval te scheiden. De partij hoort van bewoners dat de verzamelcontainers regelmatig “overvol” zitten waardoor zakken zich naast containers ophopen. Ook worden ruim voor de ophaaldag zakken op ophaalpunten opgehangen. Dit zorgt volgens D66 voor een rommelige aanblik en ergernis bij veel bewoners. In 2017 gaf het College aan dat ze beter controleren op het te vroeg ophangen van afval, maar de partij vindt dat het te vroeg ophangen nog te vaak gebeurt.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties