Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

VVD stelt vragen over verkeersveiligheid Harmelerwaard

Logo Veilig Verkeer NederlandDe VVD Woerden heeft aan het College voor Burgemeesters en Wethouders vragen gesteld over de verkeersveiligheid in Harmelerwaard. De partij zegt dat er bewoners zijn die verontrust zijn door...

de fietsende scholieren, vrachtwagens en hard rijdend autoverkeer. Eén van de vragen gaat over de stand van zaken van de aanleg van een extra brug over de Leidsche Rijn, dat als oplossing moet dienen om sluipverkeer te voorkomen.

In 2011 heeft de Woerdense gemeenteraad opdracht gegeven een brug aan te leggen. Vorig jaar schreven bewoners aan de Harmelerwaard aan de partijen om de weg veiliger te maken.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties