Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

VVD stelt vragen over verkeersveiligheid Harmelerwaard

Logo Veilig Verkeer NederlandDe VVD Woerden heeft aan het College voor Burgemeesters en Wethouders vragen gesteld over de verkeersveiligheid in Harmelerwaard. De partij zegt dat er bewoners zijn die verontrust zijn door...

de fietsende scholieren, vrachtwagens en hard rijdend autoverkeer. Eén van de vragen gaat over de stand van zaken van de aanleg van een extra brug over de Leidsche Rijn, dat als oplossing moet dienen om sluipverkeer te voorkomen.

In 2011 heeft de Woerdense gemeenteraad opdracht gegeven een brug aan te leggen. Vorig jaar schreven bewoners aan de Harmelerwaard aan de partijen om de weg veiliger te maken.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties