Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Nog geen nieuwe locatie gevonden voor Kytopia

Logo Muzieknoot 2Kytopia, de muzikale broedplaats in Utrecht van Colin Benders alias Kyteman, is nog steeds op zoek naar een nieuwe locatie. Dit meldt 3voor12 van de VPRO. Op 31 maart moet Kytopia de sleutel...

inleveren van het oude Tivoli aan de Oudegracht.

Het voormalig poppodium in het hart van Utrecht – met naast Kyteman ook de studio’s van o.a. Simon Akkermans, Binkbeats en Sonar Traffic – wordt omgebouwd tot horecahotspot.

Kytopia kijkt onder andere naar loodsen en bedrijfshallen over de randen van Utrecht. Zij zijn op zoek naar een hal met een grote kale huur waar iedereen zijn eigen inrichting kan maken, een soort muziektuintjescomplex in Houten of Nieuwegein.

Zij moeten binnen een maand iets hebben gevonden, maar ze hebben nog niets.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties