Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Nog geen nieuwe locatie gevonden voor Kytopia

Logo Muzieknoot 2Kytopia, de muzikale broedplaats in Utrecht van Colin Benders alias Kyteman, is nog steeds op zoek naar een nieuwe locatie. Dit meldt 3voor12 van de VPRO. Op 31 maart moet Kytopia de sleutel...

inleveren van het oude Tivoli aan de Oudegracht.

Het voormalig poppodium in het hart van Utrecht – met naast Kyteman ook de studio’s van o.a. Simon Akkermans, Binkbeats en Sonar Traffic – wordt omgebouwd tot horecahotspot.

Kytopia kijkt onder andere naar loodsen en bedrijfshallen over de randen van Utrecht. Zij zijn op zoek naar een hal met een grote kale huur waar iedereen zijn eigen inrichting kan maken, een soort muziektuintjescomplex in Houten of Nieuwegein.

Zij moeten binnen een maand iets hebben gevonden, maar ze hebben nog niets.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties