Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Jongerenlintjes in Nieuwegein

Logo Gemeente Nieuwegein1Tijdens het nieuwjaarsfeest op 7 januari 2019 in De Kom heeft burgemeester Frans Backhuijs drie jongerenlintjes uitgereikt aan Sanne Berg, Laura Hulzebos en Matthijs Hagen...

De gemeente Nieuwegein geeft jaarlijks een onderscheiding aan jongeren die zich vrijwillig en op een bijzonder manier inzetten voor Nieuwegein. Sanne Berg heeft de onderscheiding ontvangen omdat zij vele uurtjes als vrijwilligster actief is voor meerdere verenigingen in Nieuwegein. Laura Hulzebos is een Nieuwegeinse zangeres, die het geheel eigenhandig voor elkaar kreeg om op 4 februari 2018 een benefietconcert te organiseren in de Theater De Kom in Nieuwegein.  Matthijs Hagen heeft het lintje ontvangen omdat hij, ondanks zijn beperking, altijd klaar staat voor anderen.

 

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties