Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Jongerenlintjes in Nieuwegein

Logo Gemeente Nieuwegein1Tijdens het nieuwjaarsfeest op 7 januari 2019 in De Kom heeft burgemeester Frans Backhuijs drie jongerenlintjes uitgereikt aan Sanne Berg, Laura Hulzebos en Matthijs Hagen...

De gemeente Nieuwegein geeft jaarlijks een onderscheiding aan jongeren die zich vrijwillig en op een bijzonder manier inzetten voor Nieuwegein. Sanne Berg heeft de onderscheiding ontvangen omdat zij vele uurtjes als vrijwilligster actief is voor meerdere verenigingen in Nieuwegein. Laura Hulzebos is een Nieuwegeinse zangeres, die het geheel eigenhandig voor elkaar kreeg om op 4 februari 2018 een benefietconcert te organiseren in de Theater De Kom in Nieuwegein.  Matthijs Hagen heeft het lintje ontvangen omdat hij, ondanks zijn beperking, altijd klaar staat voor anderen.

 

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties