Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Carpoolplaats Nieuwegein-Zuid uitgebreid

Logo Autos1De bestaande carpoolplaats bij Nieuwegein-Zuid is uitgebreid aan de overkant van de Zandveldseweg. Met 30 extra parkeerplaatsen is er nu weer voldoende capaciteit voor...

de carpoolers op deze route.Carpoolplaats Nieuwegein Zuid beschikt nu over totaal 63 parkeerplaatsen. Er is plek voor16 fietsen, waarvan 10 plekken in een overdekte stalling. De carpoolplaats blijft bereikbaar vanaf de A2, afrit 10 Nieuwegein-Zuid. Er is een bushalte op 400 meter van de carpoolplaats (6 minuten lopen), er zijn geen elektrische laadpalen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties