Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Sportpark vernoemd naar Wesley Sneijder

Logo Wesley SneijderHet Sportpark Thorbeckepark in de Utrechtse wijk Ondiep krijgt een nieuw naam: Sportpark Wesley Sneijder. Dit meldt de Utrechtse Internet Courant. Het gemeentebestuur heeft dit...

dinsdag laten weten aan de Wijkraad Noordwest, die het initiatief nam voor deze vernoeming naar de uit Utrecht afkomstige topvoetballer. Het sportpark, dat in 2007 werd aangelegd, is de thuisbasis van voetbalclub DHSC. De fusieclub ontstond uit onder meer DOS, de club waar Sneijder zijn loopbaan begon.

De gemeente overlegt nog met Sneijder, de wijkraad en het sportpark over een officiële onthulling van de naam Sportpark Wesley Sneijder, later dit jaar.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties