Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Gelukkig Nieuwjaar Staking voor metalektro-cao

Logo StakenIn Utrecht wordt door metaalbewerkers 48 uur lang gestaakt en worden er bij de Gelukkig Nieuwjaar Staking meer dan 5.500 stakers verwacht verdeeld over meerdere locaties. Door heel Nederland...

heen bundelen de metaalwerkers hun krachten om het nieuwe jaar in te gaan met een cao die de metaalwerkers verdienen en die past bij de winsten van de bedrijven.
De cao Metalektro geldt voor ongeveer 150.000 werknemers in de grootmetaal.
De stakingen in de metaal zijn al sinds de zomer van 2018 bezig. De eisen van de vakbonden is 3,5% loonsverhoging, een generatiepact, zodat jongeren weer een vaste baan krijgen, terwijl ouderen gezond de eindstreep kunnen halen en hun kennis kunnen overdragen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties