Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Gelukkig Nieuwjaar Staking voor metalektro-cao

Logo StakenIn Utrecht wordt door metaalbewerkers 48 uur lang gestaakt en worden er bij de Gelukkig Nieuwjaar Staking meer dan 5.500 stakers verwacht verdeeld over meerdere locaties. Door heel Nederland...

heen bundelen de metaalwerkers hun krachten om het nieuwe jaar in te gaan met een cao die de metaalwerkers verdienen en die past bij de winsten van de bedrijven.
De cao Metalektro geldt voor ongeveer 150.000 werknemers in de grootmetaal.
De stakingen in de metaal zijn al sinds de zomer van 2018 bezig. De eisen van de vakbonden is 3,5% loonsverhoging, een generatiepact, zodat jongeren weer een vaste baan krijgen, terwijl ouderen gezond de eindstreep kunnen halen en hun kennis kunnen overdragen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties